Haz

Bakanlığımız ile Hazine ve Maliye Bakanlığı arasında 2007 yılında imzalanan Vergibilir Protokolü gereğince, vergi algısının olumlu yönde güçlendirilmesi, toplumsal bir davranış biçimi olarak vergi bilincinin içselleştirilmesine katkı sağlanması amacıyla  5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik vergi bilincini geliştirme eğitimleri verilmeye devam edilmektedir. http://f.eba.gov.tr/gib/

May

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Valimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz, Kaymakamımız ve daire amirlerininde katılmış olduğu "Kodla Kozan" Robotik Kodlama şenliğine Tepecikören Ortaokulu olarak bir projeyle katıldık. Emeği geçen Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Hüseyin ÇETİN'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından organize edilen “Anız Yangınlarının Önlenmesi ve Anız Yangınlarının Zararları” konulu eğitim kapsamında, Sivil Savunma Kulübü danışman öğretmeni Ali BARUT, Fen Bilimleri Öğretmeni Ahmet ÇELİK ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hüseyin ÇETİN tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerimize “Anız Yangınlarının Önlenmesi ve Anız Yakmanın Zararları” konusunda 08.05.2023 Pazartesi günü bilgilendirme yapmışlardır.

May

"İstanbul bir gün elbet feth olunacaktır. Onu feth eden komutan ne güzel komutan onun askerleri ne yüce askerdir." (Hz. Muhammed S.A.V)

İstanbul´un Fethi´nin 570.yıl dönümü  okulumuzda kutlandı. Kutlama programında; öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu. Ardından öğrencilerimize akıllı tahtalardan fetihle ilgili belgeseller ve videolar izletildi.

May

OKULUMUZDA 4-10 MAYIS İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI KAPSAMINDA  İş sağlığı ve güvenliği köşeleri oluşturulmuş, okul panolarına sağlık ve güvenlik içerikli afiş, broşür, haber yazısı ve şiirler asılarak öğrenci ve öğretmenlerde farkındalık oluşturulmuştur. Ayrıca Öğrencilerimiz arasında İş Sağlığı ve Güvenliği Konusunda “Slogan Yarışması” etkinliği düzenlenmiş olup, ilk üç dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.

May

Trafik haftasında sürücülerin ve yayaların sorumluluklarında farkındalık yaratmak, çocuklarımızın  bilinçli birey olmalarını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler yapıldı. Din Kültürü öğretmeni Muhammed Çağrı SAYIN tarafından okulumuz öğrencilerine senaryolarla birlikte trafik kuralları, araçlar ve yayalar hakkında bilgilendirme eğitimi yapıldı.

Nis

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN DÜNYA ÇOCUKLARINA ARMAĞAN ETTİĞİ GÜN OLAN TBMM 'NİN AÇILIŞI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI OKULUMUZDA KUTLADIK.

Nis

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI 29 MART 2023 TARİHİNDE YAPTIK. KATILAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Okulumuzda Tüm Öğrencilerimize Karbonmonoksit Zehirlenmesi ile İlgili Bilgilendirme Çalışması Yapıldı

Kozan Şehit ve Gaziler Derneği, Kozan Beledeiye Başkanlığı, Ak Parti Kozan İlçe Başkanlığı ve Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla okulumuzda Çanakkale Savaşı'na ait eserlerin yer aldığı sergi açıldı.

Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler okulumuza gelerek öğrencilerimize bilgilendirme yaptılar, ardından öğrenci servislerine denetim gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin güvenliği için kendilerine teşekkür ederiz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Gazi KELEŞ ve Şube Müdürümüz Sayın Osman BAYER Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Okulumuzda 2022 yılı mahalli hizmetiçi eğitim planına ek olarak öğretmenlerimize müdür yardımcımız Oktay ÇİLİNGİR tarafından DYS kullanım semineri verildi.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞEHİT ÖĞRETMEN OSMAN ÇİÇEK'İN MEZARINI DAMYERİ MAHALLESİ KABRİSTANINDA  OKUL MÜDÜRÜMÜZ ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE ZİYARET EDİP DUA ETTİK.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,

Adalet Bakanlığı,

İçişleri Bakanlığı,

Milli Eğitim Bakanlığı ve