Okulumuzda Karbon monoksit zehirlenmeleri hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Mevlid Kandili münasebetiyle okulumuz DKAB öğretmenleri´nin hazırlamış olduğu program tüm öğrencilerimizin ve misafirlerimizin katılımıyla 29 Kasım 2017 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri arasında yaplan yarışmayı 7/B sınıfı kazandı.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı

Okulumuzda 03-09 Kasım organ nakli haftası kutlandı. Organ bağışının önemi anlatıldı.

Okulumuzda 8. sınıflar arasında İngilizce dersi bilgi yarışmasının birinci oturumu yapıldı. Kazanan 1 soru farkla 8/A sınıfı oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Kozan Sosyal Hizmet Merkezi’nde görev yapan Psikolojik Danışmanlar tarafından Çocuk Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında 20.10.2017 tarihinde tüm öğrencilerimize “Çocuk Hakları ve Çocuk İstismarı” konulu seminer verildi.

12.10.2017 tarihinde okulumuz konferans salonunda öğrenci velilerimizin yoğun katılımıyla sene başı veli toplantımızı gerçekleştirdik.

2016-2017 eğitim Öğretim yılı içerisindeki öğrenci başarısının  sağlanmasında göstermiş oldukları gayret ve etkili koordinasyonları sebebiyle müdürümüz Hakan ÖLMEZ ve müdür yardımcımız Oktay ÇİLİNGİR´e öğretmenlerimiz tarafından teşekkür plaketi verildi.