Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınavlara ilişkin örnek soru kitapçıkları, her sınıf düzeyinde hazırlanarak soruların çözüm videolarıyla beraber öğrencilerin erişimine açıldı.

Mrt

Adana il genelinde Valilik oluru ile 28 mart 2024 perşembe günü 7. sınıflarda fen bilimleri dersinin 2. dönem 1. ortak yazılı sınavları gerçekleştirilecektir. Eğitim öğretim yılı başında web sitemizde 2023/2024 konu soru dağılım tabloları yayımlanmıştı. İl geneli ortak sınavlarımızın konu soru dağılım tablolarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

May

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek sınavın başvuruları, 29 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında alınacak. Sınava, kılavuzda belirtilen koşulları taşıyan Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) vatandaşları başvuru yapabilecek.

May

2023 yılı liselere geçiş sınavı bu yıl 4 Haziran 2023 tarihinde olup "Sınav Giriş Yeri" belgeleri öğrencilerimize dağıtılmıştır. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

SİVİL SAVUNMA