Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Haftası münasebetiyle okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatın ardından sivil savunma haftası ile ilgili program yapıldı.

Mrt

Kozan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize seminer verdi. Seminerde Kozan'da yapmış oldukları faaliyetlerden bahsettiler. Ayrıca 15 Temmuz gazisi Oğuzhan Konuralp ve Kozan Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Gazi Sümmani Göztaş'ta davetli olarak öğrencilerimize konuşma yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

2024 yılında, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde 10. festivalini gerçekleştirecek olan havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Adana'da yapılacak.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA OKUL MÜDÜRÜMÜZ HASAN BÜYÜK VE DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİMİZ MUHAMMED ÇAĞRI SAYIN ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE DAMYERİ MEZARLIĞINA GİDEREK ŞEHİT ÖĞRETMEN OSMAN ÇİÇEK'İ KABRİ BAŞINDA ANDILAR. ŞEHİT ÖĞRETMENİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN

Başta okulumuz öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmenlerin "Öğretmenler Günü" kutlu olsun.

Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa göçüşünün 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk’ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

OKULUMUZUN YETERLİ OLMAYAN VE ÇOK SIK DOLAN FOSEPTİK ÇUKURU İÇİN ÇÖZÜM OLARAK YEMEKHANE ARKASINDAKİ BOŞ ALANA ATIK SU KUYUSU YAPILACAKTIR. BUGÜN İTİBARİ İLE İLK KAZMA VURULMUŞTUR. OKULUMUZA VE PAYDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI. VELİLERİMİZİN DİLEK-İSTEK VE ŞİKAYETLERİ DİNLENDİ.

Ekm

CUMHURİYET'İN 100. YILI TÜM ÜLKEDE OLDUĞU GİBİ OKULUMUZDADA COŞKUYLA KUTLANDI. 29 EKİM PAZAR GÜNÜ TEPECİKÖREN ŞEHİT OSMAN UÇAR İLKOKULU İLE BİRLİKTE HAZIRLANAN TÖRENDE ÖĞRENCİLER CUMHURİYET KOROSU, DANS GÖSTERİLERİ, ŞİİRLER VE CUMHURİYETLE İLGİLİ ÇEŞİTLİ YAZILAR OKUDULAR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERE VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Codeweek ( Kod Haftası) bu sene 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığımız bu seneki temayı ” Cumhuriyetimizin 100. yılı” olarak belirlemiştir. Biz de bu etkinliğe Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu “100.YILDA KOD-01 ADANA” isimli etkinlikle katıldık.

Ekm

Adana Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sözkonusu “Adana Okuyor”projesi kapsamında 9 Ekim 2023 tarihinden itibaren hergün 1 ders saati kitap okuma etkinliği düzenlenecektir. Okulumuzda da proje kapsamında ilk ders satlerinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kitap okuma etkinliği gerçekleştirmişlerdir.

Ekm

Kozan Toplum Sağlığı Merkezinden gelen aralarında doktor fizyoterapist ve hemşire bulunan yetkililer okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize halk sağlığı bulaşıcı hastalıklar zehirlenmeler vb konularda  seminer düzenlediler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Sonucu Açıklandı. Sonuçlara göre okulumuzdan bursluluğu kazanan öğrencilerimiz:

Celal ÖZTÜRK

Muhammet Mustafa KARA

Mehmet Emre ÇİÇEK

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eyl

"2023 Yılı Yeniden Yönetici Atamaları" kapsamında okulumuzda görev süreleri dolan Okul Müdürü Hakan ÖLMEZ ve Müdür Yardımcısı Oktay ÇİLİNGİR 1 Ağustos 2023 tarihi itibari ile okulumuzdan ayrılmıştır. Yeni müdürümüz Ağlıboğaz Ortaokulu Müdürü Hasan BÜYÜK, müdür yardımcımız Mustafa SARIGEÇİLİ olmuştur. Okulumuzdan ayrılan idarecilere görev yaptıkları süre içirisinde vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür eder yeni görev yerlerinde başarılar dileriz. Yeni gelen müdür ve müdür yardımcımıza da okulumuza hoşgeldiniz der, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Haz

Bakanlığımız ile Hazine ve Maliye Bakanlığı arasında 2007 yılında imzalanan Vergibilir Protokolü gereğince, vergi algısının olumlu yönde güçlendirilmesi, toplumsal bir davranış biçimi olarak vergi bilincinin içselleştirilmesine katkı sağlanması amacıyla  5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik vergi bilincini geliştirme eğitimleri verilmeye devam edilmektedir. http://f.eba.gov.tr/gib/