Tepecikören Ortaokulu

Tepecikören Mahallesi Merkez sok. No15/A Kozan/Adana
Vizyon
• Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, • Milli ve Manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, • 21. yüzyıl bilgi toplumu için fikir ve proje üreten, • Kamu Hizmetlerinde kaliteyi en üst seviyeye çıkarmayı vazife edinen, • Akıl, bilim ve tarihin aydınlığında değişim ve gelişmelere açık,
Misyon
Türk Ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; milli ve manevi değerlerini benimseyen; kendisine, ailesine, milletine yararlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten kişilerin yetişmesi için eğitim kurumları arasında koordinasyonu sağlamak; İyi bir gelecek için standartları yükselterek kaliteli bir eğitimin lokomotifi olmak; Öğretmenleri ve personeli motive ederek, onlara rehberlik yaparak, mutlu olmalarını ve nitelikli iş yapmalarını sağlamaktır. Kozan’ a ve Türkiye’ ye model oluşturacak projeler üreten kurum olmak.
kalorifer
Okulumuz zorunlu hizmet bölgesindedir. (Zorunlu hizmet süresi=7 yıl)
İl Merkezine Uzaklık:60 km İlçe Merkezine Uzaklık:20 km
Proje Çalışmaları